Cautare

1300 de rezultate pentru "salarizare unica" (2.99 secunde)
Asta pana de curand, cand, practic, Curtea a reusit o performanta unica la nivel mondial: ... Altfel, spunea Curtea, Guvernul ar putea sa se substituie Parlamentului, chiar sa desfiinteze "de facto" unica autoritate legiuitoare, angajandu-si raspunderea pentru orice proiect de lege.
Frontul Salvarii Nationale (FSN) a beneficiat de sprijinul diplomatic si de simpatia SUA la inceputul anilor 90, imediat dupa Revolutie, deoarece FSN era unica forta politica ce putea pune Romania pe calea unei democratii autentice, dezvaluie fostul presedinte Ion Iliescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a transmis luni o precizare cu privire la proiectul de lege privind votul prin corespondenta pentru romanii din strainatate, elaborat de MAE, dupa ce presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut demiterea sa, indicand ca unica utilitate a legii votului prin corespondenta ar fi deturnarea alegerilor in favoarea democrat-liberalilor.
Cum putem concepe o moneda unica cu politici fiscale diferite, cu grade de dezvoltare total diferite? ... "Suna rau ca TVA-ul nu mai e stabilit de guvernul Romaniei, ci la Bruxelles, ca va fi o cota unica de 20%, nu de 16%.
El a i-a dat peste nas lui Iliescu aratand ca USL a convenit sa sustina o cota diferentiata de impozitare si nu unica asa cum a specificat la un moment dat seniorul pesedist..
Acum, insa, alegerea lui Vasile Blaga inseamna cu totul altceva: unica sansa de salvare a PD. Cu o conditie. Obligatorie. Dar despre asta, nimic. Deocamdata. Sau poate, niciodata.
Un astfel de sistem trebuie pus sub comanda unica, trebuie sa aiba o arhitectura unica, si fiecare beneficiar sa-si introduca si sa-si ia din sistem datele pentru care este autorizat de domeniul sau de interes.
Premierul a vorbit si despre cota unica de impozitare, asigurand ca va ramane de 16%, dar si despre situatia de la Oltchim. ... Bugetul se va aproba in decembrie Primul ministru a vorbit si despre cota unica de 16%, asigurand ca aceasta va ramane neschimbata.
Daca nu raspunde rapid la cateva intrebari extraordinar de simple, va rezulta ca unica menire a Partidului Miscarea Populara este de a o salva pe Elena.
Noi suntem pentru cota unica. In toate tarile in care acest sistem s-a practicat a dat performante pe termen mediu si lung“, a argumentat ieri Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIMMPR).
“Reforma fiscala vizeaza tocmai investitiile pe termen lung, iar cand vorbim de cota unica aceasta inseamna intr-adevar o singura cota de impozit, iar cei care astazi sunt impozitati cu 1% nu au cum sa se astepte sa mentinem acelasi tratament fiscal mai avantajos intrucat acesta nu este justificat“, a declarat primul-ministru.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, ne-a declarat ca este convins ca prin cresterea gradului de colectare aplicarea impozitarii prin cota unica nu va crea minusuri la buget.
Romania va reveni in viitor la sistemul progresiv de impozitare, care este propriu unei economii asezate, dar deocamdata cota unica de impozitare este solutia optima, a declarat la inceputul acestei saptamani presedintele Comisiei economice a Senatului, Varujan Vosganian.
“Cota unica nu se schimba cat vom fi noi la putere. Avem un proiect guvernamental si nu il vom schimba.
Aceleasi voci sustin ca maximul pe care l-ar putea atinge moneda unica europeana pana la sfarsitul lui martie este de 37.000 de lei (3,7 lei noi).
Potrivit lui Stolojan, presedintele Traian Basescu a prezentat masurile luate de Guvernul de la Bucuresti pentru imbunatatirea mediului de afaceri, cum ar fi cota unica si masurile anticoruptie, si i-a invitat pe oamenii de afaceri germani sa investeasca in Romania.
Varujan Vosganian, presedintele Comisiei buget-finante din Senat, le-a precizat vineri reprezentantilor Fondului ca, din punct de vedere politic, guvernul nu poate creste nici cota unica de impozitare de la 16 la 19 la suta, nici TVA, de la 19 la 21 la suta.
Cota unica majorata + reduceri CAS = economie puternic stimulata Recent, Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), a declarat ca o cota unica de impozitare mai mare, combinata cu diminuarea contributiilor la asigurarile sociale ar avea un efect favorabil asupra economiei.
Mugur Isarescu considera ca taxa unica sau cota unica de impozitare s-ar putea sa fie o solutie, care sa largeasca baza de contribuabili.
Potrivit unui studiu realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Municipiului Bucuresti (CCIRB), cota unica de impozitare a disponibilizat pentru consum in jur de 900 de milioane de euro in favoarea unui numar de 300.000-400.000 de persoane si a presat puternic asupra cresterilor masive ale importurilor, fara o corelatie directa cu potentialul de export.
google-analytics.com